Tribuna.si

info@tribuna.si
Ljubljana, Slovenija
info@tribuna.si
Ljubljana, Slovenija
logo

SEBASTIJAN ŠMID

Sebastijan Šmid, rojen 10.06.2000 v Celju, študira Tekstilno inženirstvo na Naravoslovnotehniški fakulteti v Ljubljani. V prostem času se kot freelancer ukvarja z grafičnim oblikovanjem / ilustriranjem in ustvarjanjem interdisciplinarnostne umetnosti. Tako s povezovanjem znanja iz področja 3D oblikovanja, grafike, tekstilstva in informatike zmeraj na novo poskuša postaviti nove meje inovativnosti in usmerjati razvoj v svoje umetnosti. Celoten portfolio je na voljo tukaj.

Lansko pomlad je ameriški predsednik Joe Biden prekinil umik vojaških sil iz Somalije, ki ga je dve leti pred tem zaukazal njegov …

Prijetna petkova poezija o čarobnih poteh, na katere nas popelje branje.

Kratek pregled filmov, ki jih ne gre spregledati. Od spolnih uslug do šolskih pobojev, od katalonskega podeželja do turškega letovišča, od "coming of age" drame do kriminalne srhljivke - tokratni izbor nudi nekaj za vsak okus.

Jedrnat pregled ključnih izzivov slovenskega zdravstvenega sistema skozi oči mladega študenta, ki ga bo kmalu soustvarjal, hkrati služi kot napovednik tem, ki bodo obravnavane v nizu prispevkov o slovenskem zdravstvu.

Scroll to Top